Latest post Mon, Nov 4 2019 3:20 PM by Pat Horridge. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Nov 3 2019 10:44 PM

    • Leo Baker
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Wed, Oct 5 2011
    • London
    • Posts 423
    • Points 4,980

    Windows 10 1903 Dongle disabled?

    Hello,

     

    I am on Windows 10 Pro Build 1903 Media Composer 2018 lastest release or 2019.9. As soon as I insert my Dongle for media Composer tried all usb slots on hp z800. It lights up for about 10 seconds, then once Media Composer is launched asking for activation it goes off the light on the dongle. However testing on MAC the Dongle is totally fine seems an issue with Windows 10 and 1903?

    Thanks,

    Leo

    Avid Media Composer 2019.7, Pro Tools 2019.6 MacPro6.1 Late 2013 Intel Xeon 12-Core 2.7GHz 64GB RAM Graphics: AMD FirePro D700 OSX Mojave 10.14.6 [view my complete system specs]
  • Mon, Nov 4 2019 3:20 PM In reply to

    Re: Windows 10 1903 Dongle disabled?

    I'm on Windows 10 pro on a HP Zbook and upgraded to 1903 recently.

    Just tested my dongle and it works fine. No issues.

    My dongle LED has been a bit hit and miss for a while now but I think thats just an internal connection. the dongle mounts and works fine (with the led on or off)

    ACI Moderator. I'm not employed by Avid or work for them. I just do this in my spare time. Normally using the current Media Composer version on My... [view my complete system specs]

     

    Broadcast & Post Production Consultant / Trainer  VET

     

    T 07581 201248 | E pat@vet.co.uk | W www.vet.co.uk |


    Media Composer V8.2 Review Background Render

    -

    Follow me on Twitter Pat_H_VET

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller