Latest post Wed, Sep 4 2019 9:43 AM by dew. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Aug 30 2019 8:58 PM

    • dew
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Tue, Feb 27 2007
    • Posts 539
    • Points 6,880

    Red not working inside MC 2019.6

    I cant get Red to open at all in MC. I needed to do a quick turn around on a small project and Im not fimaliar with fusion yet to use that. Unfortunately Red is giving me issues within MC. Is anyone else having any issues with Red and MC 2019.6? I was looking at title studio and was wondering if that is worth getting. I really just need to something to create promos in a 3D enviromnent.  

  • Sun, Sep 1 2019 3:18 PM In reply to

    • DStone
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Massachusetts
    • Posts 3,673
    • Points 47,130
    • Moderator: Avid Media Composer for Liquid
      Moderator: MCA Mac
      Moderator: MCA PC
      Moderator: Media Composer Getting Started

    Re: Red not working inside MC 2019.6

    I just tried both the Boris Red titler and Boris Red Filters in 2019.7, and it worked fine. This is Boris Red 5.6.0.299., 64-bit.

    DIY quad core I7-4790K, 32Gb, NVidia GTX 970 4GB, Win 10 Pro, MC(generally the latest or the one just before), MC 7.x [view my complete system specs]

    Dave S.

  • Wed, Sep 4 2019 9:43 AM In reply to

    • dew
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Tue, Feb 27 2007
    • Posts 539
    • Points 6,880

    Re: Red not working inside MC 2019.6

    I am going to update to 2019.7 and see if that works for me. 

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller