Latest post Sun, Mar 31 2019 7:49 PM by Pat Horridge. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Mar 29 2019 8:07 PM

    • Adrian Redmond
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, May 28 2014
    • Channel 6 Television Denmark
    • Posts 176
    • Points 2,475

    Logging tool bug

    I have found a small bug in the MC 8.5.3 logging/capture tool - which cropped up when capturing from High band U-Matic archive reels. If the VTR is put into LOCAL mode (for example to handle a tape change and head clean) when I return to MC with ther VTR in remote mode, the Tape Name? button simply doesn't work - so it is impossible to set the new tape name without rebooting MC.

    Has anyone else experienced this?

    Avid Media Composer v. 8.5.3. with Symphony Option on HP Z820 Dual Intel E5-2640 6-core HT 2.5GHz CPU 32GB RAM NVidia Quadro K4000 Graphics on Win7x64... [view my complete system specs]

    Adrian Redmond
    Owner / Producer / Editor
    Channel 6 Television Denmark

  • Sun, Mar 31 2019 7:49 PM In reply to

    Re: Logging tool bug

    Have you tried exiting capture mode in MC before setting the VTR to local mode?

    But no never had that in the days we used to capture form tape. went in and out of local mode fine.

    ACI Moderator. I'm not employed by Avid or work for them. I just do this in my spare time. Normally using the current Media Composer version on My... [view my complete system specs]

     

    Broadcast & Post Production Consultant / Trainer  VET

     

    T 07581 201248 | E pat@vet.co.uk | W www.vet.co.uk |


    Media Composer V8.2 Review Background Render

    -

    Follow me on Twitter Pat_H_VET

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller