Latest post Mon, Feb 11 2019 7:07 AM by Lemuriatv. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Feb 10 2019 9:42 AM

    No Audio when importing NXCAM AVCHD media

    I got some NXCAM AVCHD footage from a friend. I wish to import it into MC 2018.12 via Source Browser. Video can be imported, but not Audio.

    MB: ASUS P6TD Deluxe, ATX, Intel X58, QPI 6.4GT/s, Intel LGA1366, 6xDDR3 1600MHz, PCI-E V2.0, On-board Soundkarte. CP: Intel Core i7 920 (2.66 GHz) Quad... [view my complete system specs]
  • Sun, Feb 10 2019 12:50 PM In reply to

    Re: No Audio when importing NXCAM AVCHD media

    The files are m2ts. 

    MB: ASUS P6TD Deluxe, ATX, Intel X58, QPI 6.4GT/s, Intel LGA1366, 6xDDR3 1600MHz, PCI-E V2.0, On-board Soundkarte. CP: Intel Core i7 920 (2.66 GHz) Quad... [view my complete system specs]
  • Sun, Feb 10 2019 1:40 PM In reply to

    • Lemuriatv
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Wed, Mar 5 2008
    • Czech Republic
    • Posts 226
    • Points 2,765

    Re: No Audio when importing NXCAM AVCHD media

    Roland Achini:

    I got some NXCAM AVCHD footage from a friend. I wish to import it into MC 2018.12 via Source Browser. Video can be imported, but not Audio.

    Same issue with importing AVCHD files to 2018.12.1

    http://community.avid.com/forums/t/196403.aspx

    Intel Core 2 Quad Q6700 2,66 GHz, 8 GB RAM,NVIDIA Quadro K5200, 4 TB for video (2 TB in Raid), Win7ProCZ, MC 7.0.7 DONGLE Matrox MXO2 mini [view my complete system specs]
  • Sun, Feb 10 2019 1:54 PM In reply to

    Re: No Audio when importing NXCAM AVCHD media

    Thankyou Lemuriatv. However following the link does not show a solution.

    MB: ASUS P6TD Deluxe, ATX, Intel X58, QPI 6.4GT/s, Intel LGA1366, 6xDDR3 1600MHz, PCI-E V2.0, On-board Soundkarte. CP: Intel Core i7 920 (2.66 GHz) Quad... [view my complete system specs]
  • Mon, Feb 11 2019 7:06 AM In reply to

    • Lemuriatv
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Wed, Mar 5 2008
    • Czech Republic
    • Posts 226
    • Points 2,765

    Re: No Audio when importing NXCAM AVCHD media

    Roland Achini:

    Thankyou Lemuriatv. However following the link does not show a solution.

    My only solution was downgrade to 2018.7

    And hope that next version will be without this bug.

    Intel Core 2 Quad Q6700 2,66 GHz, 8 GB RAM,NVIDIA Quadro K5200, 4 TB for video (2 TB in Raid), Win7ProCZ, MC 7.0.7 DONGLE Matrox MXO2 mini [view my complete system specs]
  • Mon, Feb 11 2019 7:07 AM In reply to

    • Lemuriatv
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Wed, Mar 5 2008
    • Czech Republic
    • Posts 226
    • Points 2,765

    Re: No Audio when importing NXCAM AVCHD media

    My only solution was downgrade to 2018.7.

    And waiting for next version, maybe without this bug.

    Intel Core 2 Quad Q6700 2,66 GHz, 8 GB RAM,NVIDIA Quadro K5200, 4 TB for video (2 TB in Raid), Win7ProCZ, MC 7.0.7 DONGLE Matrox MXO2 mini [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller