Latest post Tue, Sep 25 2018 5:13 PM by Marianna. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Sep 22 2018 8:39 PM

    • CinéMatica
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jun 24 2014
    • Belgium | Europe
    • Posts 75
    • Points 790

    Background Service not working in 2018.9

    Today I was forced to install the latest version of Avid Media Composer. Now the Background Service isn't working anymore. The Console says that my license is not valid. But the About Media Composer pop up screen shows that my license expires in 30 days. 

    Any thoughts what could be wrong?

    Many thanks in advanced!

    Avid Media Composer 2018.10.0.49715.0 | Avid Symphony Option | Avid ScriptSync 2.0 | Avid PhraseFind 2.0 | Avid Pro Tools 11.3.1.370 | Avid Application... [view my complete system specs]

    Yes, I have installed the latest DX driver.

  • Mon, Sep 24 2018 8:23 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 9,888
    • Points 214,105
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Background Service not working in 2018.9

    Are you still stuck?

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Tue, Sep 25 2018 4:56 PM In reply to

    • CinéMatica
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jun 24 2014
    • Belgium | Europe
    • Posts 75
    • Points 790

    Re: Background Service not working in 2018.9

    Yes, I am still stuck. But Aleksandra from Avid support is working on it. She needs some time to go through my logs.

    Thank you very much for asking Marianna!

    Avid Media Composer 2018.10.0.49715.0 | Avid Symphony Option | Avid ScriptSync 2.0 | Avid PhraseFind 2.0 | Avid Pro Tools 11.3.1.370 | Avid Application... [view my complete system specs]

    Yes, I have installed the latest DX driver.

  • Tue, Sep 25 2018 5:13 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 9,888
    • Points 214,105
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Background Service not working in 2018.9

    Cine....  I will go check the case!

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller