Latest post Mon, Aug 6 2018 5:39 PM by Jaucker. 0 replies.
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Aug 6 2018 5:39 PM

    • Jaucker
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, May 2 2018
    • Posts 2
    • Points 20

    Quicktime References not working in Adobe Media Encoder

    After exhausting all of my resources and having a 3 hour screen share with Adobe I was hoping someone in the AVID world could help me with this issue. 

    I can not figure out why Quicktime references do not work in Adobe Media Encoder 2015.3 and above on my computer but it works perfectly fine on other computers with in our office. (There are 2 computers where it does not work in our office. One of the computers is brand new as of (01-12-2018)

     

    I have tested the same project on multiple computers. If i made the QT REF with other computers it works fine but when I use my computer to make it. it fails to import into AME. 

     

    I have re-installed Quicktime, Avid, AME multiple times. This even happened when I got a new computer.

     

    Could I be missing something in my AVID to cause this. I am currently running AMC 2018.7 and AME 2018.

     

    Just to be clear. It is NOT because adobe stopped supporting Quick Time for PC. If that was the case it would not work for any computer in the office but it does. 

     

    Thank you for your time!

    Windows 10 Pro Version 10.0316299 Build 16299, Intel Core i7-8700k CPU @ 3.70 GHz, GTX 1080 Ti [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (1 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller