Latest post Sun, Jul 22 2018 3:03 PM by Fish. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Jul 21 2018 11:58 PM

    • Fish
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Sat, Oct 15 2005
    • Filet Post, Halifax NS
    • Posts 535
    • Points 6,480

    background queue not updating in safari

    Is there a reason that Safari will not show an updating queue progress bar (unless I always hit reload) yet other browsers have no issue with this? 

     

    This is an old issue. I've noticed this for many a version now. Not a big crisis. Just a little annoying that it simply stopped doing it.

     

    Anyone know?

    2012 Westmere MacPro 2 x 2.66 GHz 6-Core Intel Xeon) 6 GB 1333 MHz DDR3 ECC ATI Radeon HD 5870 1024 MB As of Jan 2015 - OS X 10.9.5 (13F34) [view my complete system specs]

    AVID man, AVID fan (since 1993 with version 4.5 - before multiple tracks!)...like to solve my own problems and I try not to bother anyone unless I'm really stumped.

  • Sun, Jul 22 2018 2:55 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 9,896
    • Points 214,175
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: background queue not updating in safari

    Fish

    I have the same issues with other web sites and software - Chrome works - firefox works...  Safari not so much.  I think Apple needs to update it but annoying as all get out.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Sun, Jul 22 2018 3:03 PM In reply to

    • Fish
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Sat, Oct 15 2005
    • Filet Post, Halifax NS
    • Posts 535
    • Points 6,480

    Re: background queue not updating in safari

    Cool. Important thing...I'm not going crazy.  :) 

    2012 Westmere MacPro 2 x 2.66 GHz 6-Core Intel Xeon) 6 GB 1333 MHz DDR3 ECC ATI Radeon HD 5870 1024 MB As of Jan 2015 - OS X 10.9.5 (13F34) [view my complete system specs]

    AVID man, AVID fan (since 1993 with version 4.5 - before multiple tracks!)...like to solve my own problems and I try not to bother anyone unless I'm really stumped.

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller