Latest post Wed, Jul 18 2018 2:12 PM by RalphC. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Jul 18 2018 7:21 AM

    • derDoyle
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Aug 18 2015
    • Berlin, Germany
    • Posts 88
    • Points 1,040

    MC2018.7 sluggish UI, multiple mouse clicks needed

    Hello,

    I freshly installed MC2018.7 on three different test machines and all of them behave the same way.

    If I am inside a bin and I click into the Source Monitor nothing happens. After a second click the Source Monitor becomes available.

    For the Record Monitor I just need one click.

    For switching between clips inside a bin I sometimes need 3 double clicks or I have a delay of 3-5 seconds before a new clip becomes selected.

     

    Tested on a MacPro5.1 and two iMac Pros, all with 10.13.5.

     

    Doyle

     

    EDIT: I went back to 2018.5 and the issue is still there, could be a combination with 10.13.5. With 10.13.3 everthing was ok.

    Clients: MacPro6.1 (2013 "Trashcan"), 3,5GHz 6-Core, 16GB (1866) RAM, AMD FirePro D500, 256GB SSD, macOS 10.12.2, Avid MediaComposer 8.7.2, NitrisDX... [view my complete system specs]

    Passionate In-House Avid Support

    Admin of the German Avid Community on Facebook

  • Wed, Jul 18 2018 2:12 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,806
    • Points 19,940
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: MC2018.7 sluggish UI, multiple mouse clicks needed

    Hi Doyle,

        I created a support case 03513706.

     

     

     

    Thanks,

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller