Latest post Thu, May 10 2018 2:30 PM by Kevin Klimek. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, May 9 2018 7:15 PM

    • TrevorA
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • London
    • Posts 1,069
    • Points 12,185

    Avid pan & zoom (stills) not working in 2018.4.1

    Couldn't figure out what I might have been doing wrong, but nothing was visible in P&Z when I 'imported' an image.

    Anyone else able to check & confirm that it does work (and I must be doing something wrong)

    THanks

     

  • Wed, May 9 2018 8:03 PM In reply to

    • MikeyB
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Edlesborough, UK
    • Posts 469
    • Points 5,810
    • Avid Certified Instructors - Video
      Moderator: Avid Certified Instructors - Video

    Re: Avid pan & zoom (stills) not working in 2018.4.1

    I had the same experience last time I tried it (in v2018.4)

    MacBook Pro 15" 2016 2.7GHz i7 Radeon 455 [view my complete system specs]
  • Thu, May 10 2018 2:30 PM In reply to

    Re: Avid pan & zoom (stills) not working in 2018.4.1

    What is the file path to the image you're trying to import?

    I have gotten into the habit of creating a "Pics" folder and throwing it in the Avid porject folder. I never have problems linking (and the photos get backed up with the project).

    Symphony v8.8 | OS 10.11.6 • Nitris DX • 12-core MacPro (Mid 2012) • 36 GB RAM • Facilis Terrablock 24EX [view my complete system specs]

    -- Kevin

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller