Latest post Sat, Feb 3 2018 11:24 PM by MarkG. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Jan 31 2018 3:46 PM

    • Prconja
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Jan 31 2018
    • Posts 2
    • Points 30

    Problem with loging in Application Manager

    Hello,

     

    i have problem with Application Manager. When i try to login i got error "Our Login service is not available right now. Please try to login again."

    When i start MC First it says that login is necesary to work with MC First. 

    This error is happening for the last six hours. 

    When will Application Manager start to work?

     

    Thanks in advance

     

     

    Regards

  • Wed, Jan 31 2018 3:56 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,569
    • Points 17,165
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Problem with loging in Application Manager

    Hello Prconja,  

      First try disabling firewall, also, I suggest you complete your Profile.

     

     

    Thanks,

    RalphC

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
  • Wed, Jan 31 2018 4:07 PM In reply to

    • Prconja
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Jan 31 2018
    • Posts 2
    • Points 30

    Re: Problem with loging in Application Manager

    Hello RalphC,

     

    Thanks for helping, what do you meen by completeng my Profile? Linking accounts? I have done that now.

    I have turned off firewall and it didn't helped. Still got the same error.

     

    Regards

     

     

  • Sat, Feb 3 2018 9:09 PM In reply to

    • MarkG
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Canada
    • Posts 245
    • Points 3,135

    Re: Problem with loging in Application Manager

    Mine no longer logs in, either. I updated to the latest Media Composer, and the Application Manager now asks me to log in every time I boot Windows, then just sits there displaying its spinning icon thingie until I shut the computer down. I've left it for hours, and it never logs in or displays an error.

    Media Composer 8.9.4, Intel i7-3770, Nvidia GTX1080, 32GB DDR3, 250GB SSD + 3TB data drive + 4TB RAID1 video drive, Windows 7 Pro. [view my complete system specs]
  • Sat, Feb 3 2018 11:24 PM In reply to

    • MarkG
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Canada
    • Posts 245
    • Points 3,135

    Re: Problem with loging in Application Manager

    BTW, Wireshark shows it connecting to an Avid server and sending a bunch of HTTP requests and getting XML responses, but it never actually manages to 'sign in'.

    Media Composer 8.9.4, Intel i7-3770, Nvidia GTX1080, 32GB DDR3, 250GB SSD + 3TB data drive + 4TB RAID1 video drive, Windows 7 Pro. [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller