Latest post Thu, Dec 14 2017 8:49 AM by luca.mg. 13 replies.
Page 1 of 1 (14 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Nov 15 2017 8:56 AM

    • Marty
    • Top 150 Contributor
    • Joined on Sat, Dec 3 2005
    • Berlin, Germany
    • Posts 877
    • Points 10,270

    I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    I don't get notification mails from the Avid Forum anymore, although "Email Subscription Enabled" is on and I didn't see anything in my Spam folder.

    all different setups in various editing suites. my own: MC 8.9.3, OSX 10.12.5, iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017), 4,2 GHz Intel Core i7, 40GB RAM, Radeon... [view my complete system specs]

    www.film-editing.de

  • Wed, Nov 15 2017 3:25 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,718
    • Points 113,695
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    Marty

    I logged in as you... went to http://community.avid.com/forums/ForumSubscriptions.aspx and all the forum email selections where turned off.  Go to that link and turn on what you need.

    I will try and figure out what happened.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Wed, Nov 15 2017 7:53 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,718
    • Points 113,695
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    did it work Marty?

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Wed, Nov 15 2017 8:34 PM In reply to

    • Marty
    • Top 150 Contributor
    • Joined on Sat, Dec 3 2005
    • Berlin, Germany
    • Posts 877
    • Points 10,270

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    Thank you. I switched the setting from "NO" to "..."

    Does that mean, I'm getting a mail for everything, now? I would only need notification mails from the threads, where i left a message to be up to date when somebody is responding. 

    But it would be an overkill for me to read everything that is written in the forum.

    Best,

    marty

     

    all different setups in various editing suites. my own: MC 8.9.3, OSX 10.12.5, iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017), 4,2 GHz Intel Core i7, 40GB RAM, Radeon... [view my complete system specs]

    www.film-editing.de

  • Wed, Nov 15 2017 8:39 PM In reply to

    • Marty
    • Top 150 Contributor
    • Joined on Sat, Dec 3 2005
    • Berlin, Germany
    • Posts 877
    • Points 10,270

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    Ah, with the Firefox Browser, I'm getting a "Yes" instead of "..." with Safari Browser.

    all different setups in various editing suites. my own: MC 8.9.3, OSX 10.12.5, iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017), 4,2 GHz Intel Core i7, 40GB RAM, Radeon... [view my complete system specs]

    www.film-editing.de

  • Wed, Nov 15 2017 9:22 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,718
    • Points 113,695
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    Marty - you are a genius.....   I think that your answer jsut helped me solve a weird problem of another kind due to Safari!

    Love ya for this.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Wed, Nov 15 2017 10:08 PM In reply to

    • Marty
    • Top 150 Contributor
    • Joined on Sat, Dec 3 2005
    • Berlin, Germany
    • Posts 877
    • Points 10,270

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    That's cool, although I still didn't get a mail, that you wrote this answer in the forum :-)
    I have selected "Email me replies to this post", in my profile settings "Send notifications" is set to "Yes".
    I changed my mail adress, now. Maybe this will make a difference. 

    all different setups in various editing suites. my own: MC 8.9.3, OSX 10.12.5, iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017), 4,2 GHz Intel Core i7, 40GB RAM, Radeon... [view my complete system specs]

    www.film-editing.de

  • Mon, Nov 27 2017 7:17 PM In reply to

    • luca.mg
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Roma - Italy
    • Posts 5,111
    • Points 60,100

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    Not getting email notifocations as well, it's been a couple of weeks or so now :-( I've been to http://community.avid.com/forums/ForumSubscriptions.aspx and found out, to my surprise, that everything was off, I switched all to 'Yes', fingers crossed...

    MC 8.9.4, BM Intensity Pro 4k, Windows 10, i7-5930K, 32 GB ram, Quadro K620 [view my complete system specs]

    peace luca

  • Mon, Nov 27 2017 7:49 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,718
    • Points 113,695
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    I honestly think this happened when there was the "maintence downtime" where they switch to a new server.

    Checking that now.

    marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Thu, Dec 7 2017 6:05 PM In reply to

    • luca.mg
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Roma - Italy
    • Posts 5,111
    • Points 60,100

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    Still no notifications here :-(

    MC 8.9.4, BM Intensity Pro 4k, Windows 10, i7-5930K, 32 GB ram, Quadro K620 [view my complete system specs]

    peace luca

  • Sun, Dec 10 2017 7:55 AM In reply to

    • Marty
    • Top 150 Contributor
    • Joined on Sat, Dec 3 2005
    • Berlin, Germany
    • Posts 877
    • Points 10,270

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    I also didn't get any notification, yet.

    all different setups in various editing suites. my own: MC 8.9.3, OSX 10.12.5, iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017), 4,2 GHz Intel Core i7, 40GB RAM, Radeon... [view my complete system specs]

    www.film-editing.de

  • Sun, Dec 10 2017 9:46 AM In reply to

    • luca.mg
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Roma - Italy
    • Posts 5,111
    • Points 60,100

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    Anyone else? Is this a Europe only black hole?

    MC 8.9.4, BM Intensity Pro 4k, Windows 10, i7-5930K, 32 GB ram, Quadro K620 [view my complete system specs]

    peace luca

  • Thu, Dec 14 2017 8:28 AM In reply to

    • Vilem
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Sat, Apr 10 2010
    • Prague
    • Posts 1,392
    • Points 15,310

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    I also have no e-mail alert.

    V.

    AVID MC8.9.4 - dongle, HP Z620 - 2 x Intel Xeon E5-2620, Quadro P2000 - driver 385.08, RAM 48GB - DDR3, BM Intensity Pro 4k - 10.9.5, W10 - 64bit Professional... [view my complete system specs]
  • Thu, Dec 14 2017 8:49 AM In reply to

    • luca.mg
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Roma - Italy
    • Posts 5,111
    • Points 60,100

    Re: I don't get notification mails from the Avid Forum anymore

    Sorry to hear that, I thought it was only Marty and me. Still not receiving notifications. And still Europe only reports. Anyone else from somewhere else?

    MC 8.9.4, BM Intensity Pro 4k, Windows 10, i7-5930K, 32 GB ram, Quadro K620 [view my complete system specs]

    peace luca

Page 1 of 1 (14 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller