Latest post Tue, Oct 17 2017 12:59 PM by Marianna. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Oct 11 2017 10:49 PM

    • geoffedit
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jul 14 2015
    • Posts 4
    • Points 60

    MC 8.9.2 BUG

    Just updated to MC 8.9.2.

    Now I can't open bins from the Finder anymore.

    This is true for all bins, on multiple computers I've tested.

    8.9.1 and before opens bins from the Finder just fine.

     

     

  • Thu, Oct 12 2017 4:44 AM In reply to

    • Marty McLean
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Aug 16 2016
    • Sydney, Australia
    • Posts 26
    • Points 240

    Re: MC 8.9.2 BUG

    I'd never reccomend opening bins or projects from the Finder. Maybe it's a new safety feature? 

    2014 MacBook Pro | macOS 10.12.6 | Media Composer 8.9.2 with PhraseFind + ScriptSync | 2.5GHz quadcore i7 | 16GB | GT 750M 2GB [view my complete system specs]
  • Fri, Oct 13 2017 8:43 PM In reply to

    • geoffedit
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jul 14 2015
    • Posts 4
    • Points 60

    Re: MC 8.9.2 BUG

    Opening bins from the Finder has been fine for many years without any problems. Until 8.9.2.

  • Sun, Oct 15 2017 12:37 AM In reply to

    • Bloersch
    • Top 150 Contributor
    • Joined on Sat, Dec 3 2005
    • Berlin, Germany
    • Posts 862
    • Points 10,095

    Re: MC 8.9.2 BUG

    I'm seeing the same.

    When you open inside Media Composer it's working. But it's not working when you open the bin from the Finder, anymore. 

    all different setups in various editing suites. my own: MC 8.6.1, OSX 10.11.5, Retina MacBook Pro 2.7GHz Intel Core i7, 16GB RAM, Aja T-Tap [view my complete system specs]

    www.film-editing.de

  • Mon, Oct 16 2017 1:47 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,582
    • Points 111,970
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: MC 8.9.2 BUG

    Guys...

    I was able to reproduce and created a case with you both on it.....

    03310831

    I added myself as well so I can follow along.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Tue, Oct 17 2017 12:59 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,582
    • Points 111,970
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: MC 8.9.2 BUG

    Hey Marty et al....

    Its a bug. This has been logged as MCCET-2093

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller