Latest post Wed, Jun 7 2017 2:20 PM by RalphC. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Jun 2 2017 7:28 PM

    • insch
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 216
    • Points 2,670

    Sorry, there was a problem with your last request!

    I can't post in MC-Mac forum. I continually get:

    "Sorry, there was a problem with your last request!
    Either the site is offline or an unhandled error occurred. We apologize and have logged the error. Please try your request again or if you know who your site administrator is let them know too."

    Any advice?

    Mac Pro, 3.7 GHz Quad-core, 32GB RAM, G-Tech G-RAID Studio etc. [view my complete system specs]
  • Tue, Jun 6 2017 9:28 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,063
    • Points 11,460
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Sorry, there was a problem with your last request!

    insch:

    I can't post in MC-Mac forum. I continually get:

    "Sorry, there was a problem with your last request!
    Either the site is offline or an unhandled error occurred. We apologize and have logged the error. Please try your request again or if you know who your site administrator is let them know too."

    Any advice?

    We encounter a server related issue, it was reported the same day and fixed, if you continue to get the error please pm me.

     

    Thanks,

    RalphC

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
  • Wed, Jun 7 2017 7:49 AM In reply to

    • insch
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 216
    • Points 2,670

    Re: Sorry, there was a problem with your last request!

    Thanks Ralph - all seems fine now.

    Mac Pro, 3.7 GHz Quad-core, 32GB RAM, G-Tech G-RAID Studio etc. [view my complete system specs]
  • Wed, Jun 7 2017 2:20 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,063
    • Points 11,460
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Sorry, there was a problem with your last request!

    No worries, thanks for the feedback.

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller