Latest post Fri, Apr 21 2017 7:15 PM by RalphC. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Mar 16 2017 3:42 PM

    Bug 8.8.0 +/- C300 link crash

    If you select the wrong heirarchy when trying to link to Canon mxf files, it completely crashes the application... everytime.  The only way to avoid is the MAKE CERTAIN you select the folder one above 'CONTENTS.'

    Now I know, yes, that is the prescribed method, but full-blown crash to Finder?  No bueno.  Sometimes (most of the time), camera files come in with interferred with file heirarchies, and sometimes one just has to try different things to get AVID to be happy importing, ok? :)

     

    This is occurring on all of our 8.8 systems, and I'm pretty sure I saw it on earlier ones.

     

    This next comment will go to Feature Requests, but I for one do not like the "Automagic" file-type approach for AMA-style linking.  One needs to be able to filter files by type, and if the machine is so d#$n picky about what folder one selects for it to 'understand' what file type to digest, then the entire Production industry needs to standardize exactly and consistently how they deliver camera files.  The latter scenario will never, ever change, only get worse.

    Jason
    2010 Mac Pro 2.66 GHz 12-core 64GB GTX 780 Solid State Boot 8x Fibre to Terrablock Currently running 10.11.6 El Capitan Symphony 8.7 [view my complete system specs]
  • Wed, Mar 22 2017 11:46 AM In reply to

    • derDoyle
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Aug 18 2015
    • Posts 25
    • Points 280

    Re: Bug 8.8.0 +/- C300 link crash

    Alt+Drag is like "Autodetect AMA Plugin" for all "normal" AMA media. Try this, the source browser is a bit picky...

  • Fri, Apr 21 2017 6:12 PM In reply to

    • napostrato
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Jul 11 2014
    • Posts 1
    • Points 15

    Re: Bug 8.8.0 +/- C300 link crash

    Version 8.8.2 here and the bug persists.

  • Fri, Apr 21 2017 7:15 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,018
    • Points 10,995
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Bug 8.8.0 +/- C300 link crash

    Stand by, I'm creating a support case.

    I CC'd napostrato. 03193396

     

     

    Thanks,

    RalphC

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller