Latest post Fri, Sep 28 2012 12:02 PM by Marianna. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Sep 28 2012 5:22 AM

    DAE ERROR -3512 WHEN LOADING PLUGINS

    Whats going on, 

               'm having a really frustrating problem with all my pro tools 10 sessions. After loading a project up I try to drop a plugin on a track and pro tools freezes and a pop-up window comes up saying

    DAE ERROR -3512

    and when i exist out I get a Runtime error.  This happens constantly so any help would be greatly appreciated

     

    I Use a Mac Book Pro bookcamped with Windows

    Processor:                   Intell(R) Core (TM) i7-2860QM CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz

    Installed Mem (RAM):   16.0 GB

    System Type:              64-bit Operating System

    Interface:                   Mackie Onyx Blackbird

     

  • Fri, Sep 28 2012 12:02 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,894
    • Points 201,470
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: DAE ERROR -3512 WHEN LOADING PLUGINS

    Hello

    First the ProTools forums are here:  http://duc.avid.com/

    Second, did this just start or did you upgrade or change something?   When you post to the Audio forums make sure you include this info as well as the OS you are using ( Lion, Mt. lion) and does indicate if a new project causes the same crashing.  Might be something in the actual project.

    Marianna 

     

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller