Latest post Thu, Aug 16 2012 6:26 PM by Kristina. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Aug 15 2012 6:07 PM

    • Blackburst1
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Orlando, Florida
    • Posts 39
    • Points 495

    Exception: API subsystem error on launch

    I'm getting the following error, about every other time I launch MC6.

    Exception: API subsystem error, ErrorMessage: DSM future error from client eDSMError_Exception: Assertion in "DSM_Transport.cpp", line 118 (err=1813)

    I'm running MC6, software only, HP z420, 16GB Ram, nvidia 2000 with the proper driver.

    Any idea what this error is related to?

    - Avid Media Composer 8.8.4 - Dell 7910 Workstation - Dual Xeon E5-2630 v3 8-core 2.4Ghz - 32GB ram - AMD FirePro W7100 - Blackmagic Design... [view my complete system specs]
  • Thu, Aug 16 2012 6:26 PM In reply to

    • Kristina
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Sun, Nov 28 2010
    • Germany
    • Posts 462
    • Points 5,590

    Re: Exception: API subsystem error on launch

    Hi,

     

    maybe this will help?!

    http://community.avid.com/forums/t/102722.aspx

     

    Best regards,

     

    Kristina

    several z800 and xw8600 Nitris DX, MC v.5.5.3, Win XP Prof SP3, ISIS-5000 16TB with Force 10 Switch 10Gig, several MOG S1010 ingest servers, several EVS... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller