Latest post Wed, Jul 4 2012 7:19 PM by camoscato. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Jul 4 2012 7:01 PM

    • Robert Porter
    • Not Ranked
    • Joined on Sun, Aug 12 2007
    • Thomasville. GA
    • Posts 8
    • Points 110

    Video doesn't show up in preview window

    Help.

     

    AVid Studio..newbie. Load video clips onto time line..but they don't show up in the Preview Window..I do not have the litttle preview eyeball checked...so it is not that...

     

    what am I doing wrong..thanks,

     

    Rob

     

    Win7, 64 bit.

    Windows XP home... Intel Pent. D duo 920 Processor speed 2.80 2 Gig RAM ATI Radeon X300 (128) Sony Viao Desk Top [view my complete system specs]
  • Wed, Jul 4 2012 7:19 PM In reply to

    Re: Video doesn't show up in preview window

    Hi Rob,

    The Avid Studio forum is here:

    http://forums.pinnaclesys.com/forums/242/ShowForum.aspx

    ciao,
    Carl 

    Media Composer | Software (8.2) w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 8.1 Pro 64, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller