Latest post Sat, Feb 18 2006 3:09 AM by Todd Sanderson. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Feb 17 2006 11:37 PM

    • jb234
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 76
    • Points 900

    Wavy Pulsing Video on Input, Video Noise on output

    Running 1.8.2 on OS 10.4.2

    One of my adrenalines is having a sporatic pulsing, wavy thing on the video that it is importing, and when I output is the green and purple video noise. I am pretty sure something is wrong with the adrenaline box, (which I of course have restarted) but i am curious if anyone else has seen/had this problem. The software is not giving me any error messages.
  • Sat, Feb 18 2006 1:35 AM In reply to

    Re: Wavy Pulsing Video on Input, Video Noise on output

    pulsing wavy sounds like EM interference. try isolating the MCA from all other electrical stuff before you send it in for repair. good luck!
    MCA Macintosh 2.7, Mac 10.4.9 G5 dual 2GHz. Lots of RAM. [view my complete system specs]
  • Sat, Feb 18 2006 3:09 AM In reply to

    Re: Wavy Pulsing Video on Input, Video Noise on output

    I concur... interference of some sort or a defective DNA.  Bad cabling or a bad DA maybe, but doubtful.
    MC 2018.9, Blackmagic UltraStudio 4K, 12-Core MacPro, 64 GB RAM, 24 TB Thunderbolt Storage [view my complete system specs]

    Conformity is the jailer of freedom and the enemy of growth. Motion Inc

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller