Latest post Mon, Sep 2 2019 4:36 PM by Avid-Freund. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Sep 2 2019 3:21 PM

    Where is my Segment mode button??

    I feel very stupid, but i just cant find the segment mode button. 

    In avid 2019 it should be on the icons on top of the timeline but it isnt..

    Does anyone know how to get it back????


  • Mon, Sep 2 2019 4:26 PM In reply to

    Re: Where is my Segment mode button??

    Just to check, are you using new user settings for 2019.x? If you brought older ones forward from 2018.x or earlier, you can get weird stuff like missing buttons. First thing I'd try is creating a new user and see if the problem persists.

    Media Composer 2019.8 w/Symphony/SS/PF options, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce GT... [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

  • Mon, Sep 2 2019 4:36 PM In reply to

    Re: Where is my Segment mode button??

    Thanks a lot!!! I created a new profile and the button is back! :))

     

    camoscato:

    Just to check, are you using new user settings for 2019.x? If you brought older ones forward from 2018.x or earlier, you can get weird stuff like missing buttons. First thing I'd try is creating a new user and see if the problem persists.

     

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller