Latest post Fri, Mar 8 2019 4:20 PM by RalphC. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Mar 8 2019 12:37 AM

    Media Composer ultimate 8.12.1 bug

    Hi All,

    Trying to find answers here since my search online didn't bear any results.

    Experiencing some weird behavior in this new version of media composer.

    It seems like it's happening with. MXF clips shot from a Sony FS7.

    Every time I select a clip or portion of a clip and drop it into the timeline, media composer copies/duplicates that same clip into whatever bin is selected in the media browser window. Creating several copies of the same clip and completely screwing how we organized our clips into bins.

    Hope I'm making sense here.

    does anyone experience this before?

    MacPro 2.7GHz 12 Core Intel Xeon E5, 64 GB 1866 MHz DDR3, AMD FirePro D700 [view my complete system specs]
  • Fri, Mar 8 2019 4:20 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,814
    • Points 20,015
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Media Composer ultimate 8.12.1 bug

    ericp,

      I created a case 03666222 support will investigate.

     

     

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller