Latest post Wed, Dec 26 2018 2:27 PM by NYnutz. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Dec 19 2018 4:30 PM

    • jberrr
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Sep 12 2017
    • Posts 6
    • Points 90

    Restoring a V3.5 Interplay Database on a v2017.2 Interplay Engine

    Hi,

    We have a full backup of a v3.5 Interplay database and are intending to use the restore tool to load it into a new IP Engine. However, this IP Engine is running v2017.2. We're aware Avid's official stance would be to move it down to v3.5 and then do the upgrade, but we are also receiving advice it should be fine without doing this.

    Does anyone have any experience doing it this way?

    Thanks,

    Jon

     

  • Wed, Dec 26 2018 2:27 PM In reply to

    • NYnutz
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Wed, Nov 25 2009
    • New York City
    • Posts 329
    • Points 3,825

    Re: Restoring a V3.5 Interplay Database on a v2017.2 Interplay Engine

    I have taken v3.8 production and archive databases and restored them directly in 2017.2 without any apparant issue, however, this comes with the disclaimer that this has been done in a virtual lab environment with limited client connectivity post-upgrade. Re-activating the database has always gone through the conversion/optimization process, and I always run maintenance tools prior to modifying anything in a restored database. 

    Dave

    Post Production Infrastructure Engineer

    "A very big network"

     

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller