Latest post Sun, Dec 9 2018 1:00 PM by JPBU. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Dec 4 2018 9:31 PM

    • JPBU
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jan 11 2014
    • Canada
    • Posts 127
    • Points 1,730

    Bug report: Match frame issue with group clips

    I posted this already in an other thread, but I now think this is a majog "bug" and should be adress in the next release because it's a big bummer. 

     

    It seems that if I use a subclip from a multicam (for example a specific answer in an interview with two cameras) in my sequence, if I use the match frame function it brings me back to the multicam's master clip instead of the multicam's subclip. This is really annoying... Any way to have MC load the Subclip instead of my masterclip like it does with regular non-multicam clip ? 

    Media Composer 2018.10 | iMac Pro (2017) 3.2 GHz Intel Xeon W | 64 GB 2666 MHz DDR4 | Radeon Pro Vega 56 8176 MB | G-Raid 16TB Thunderbolt 3 | macOS... [view my complete system specs]
  • Tue, Dec 4 2018 10:09 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,729
    • Points 19,035
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Bug report: Match frame issue with group clips

    Hi JPBU, 

      I created a case and send it to support team 03606013.

     

     

     

    Thanks,

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Tue, Dec 4 2018 11:22 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 9,948
    • Points 214,875
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Bug report: Match frame issue with group clips

    JPBU

    Looks like a bug as there are 3 cases on this as of now.  I associated the bug to your case so the support rep knows there are others and can get right on it.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

  • Wed, Dec 5 2018 4:10 PM In reply to

    • JPBU
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jan 11 2014
    • Canada
    • Posts 127
    • Points 1,730

    Re: Bug report: Match frame issue with group clips

    Thank you Ralph and Marianna! 

    Media Composer 2018.10 | iMac Pro (2017) 3.2 GHz Intel Xeon W | 64 GB 2666 MHz DDR4 | Radeon Pro Vega 56 8176 MB | G-Raid 16TB Thunderbolt 3 | macOS... [view my complete system specs]
  • Sun, Dec 9 2018 1:00 PM In reply to

    • JPBU
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jan 11 2014
    • Canada
    • Posts 127
    • Points 1,730

    Re: Bug report: Match frame issue with group clips

    Juste received this email from Avid support:


    Hello Jean-Philippe,
    
    So engineering has informed me that there has already been an ongoing feature request for this. Apparently this has been a limitation in Media Composer. Here's the feature request number for your reference: MCCET-2214
    
    I will be closing this ticket now, if/when they have updates regarding this I will reopen the case and let you know.
    
    Have a nice weekend!
    
    Kind regards,
    Karen
    Media Composer 2018.10 | iMac Pro (2017) 3.2 GHz Intel Xeon W | 64 GB 2666 MHz DDR4 | Radeon Pro Vega 56 8176 MB | G-Raid 16TB Thunderbolt 3 | macOS... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller