Latest post Thu, Aug 23 2018 5:28 PM by Marianna. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Aug 15 2018 9:47 PM

    • charlzm
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Jan 28 2009
    • Posts 10
    • Points 110

    "failed deactivation. 0 deactivation ok. no record of this device was found"

    I am trying to deactivate ScriptSync from a dongle and get the message 

    failed deactivation. 0 deactivation ok. no record of this device was found

    when I click "deactivate".

    What should I do?

     


     

  • Wed, Aug 15 2018 10:03 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 9,679
    • Points 211,345
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: "failed deactivation. 0 deactivation ok. no record of this device was found"

    SS is not on a dongle - it is only SW activaton via an activation ID.

    email me the Activation ID and the System ID it is tied too and your MyAvid email.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Wed, Aug 15 2018 10:54 PM In reply to

    • charlzm
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Jan 28 2009
    • Posts 10
    • Points 110

    Re: "failed deactivation. 0 deactivation ok. no record of this device was found"

  • Thu, Aug 23 2018 1:37 AM In reply to

    • IRH
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Aug 23 2018
    • Posts 1
    • Points 15

    Re: "failed deactivation. 0 deactivation ok. no record of this device was found"

    I am having the same problem with activation, Can you help.

     

    thanks

     

     

  • Thu, Aug 23 2018 5:28 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 9,679
    • Points 211,345
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: "failed deactivation. 0 deactivation ok. no record of this device was found"

    email your system ID and MY Avid email address to me

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller