Latest post Thu, Apr 26 2018 7:25 PM by melwess. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Apr 11 2018 10:59 PM

    Nablet Plug-in for XVAC

    After upgrading to Ver 2018.4, I got a pop-up window recommending I uninstall the Sony AMA plug-in and install the Nablet plug-in.   Since I'd never heard of Nablet, I did some reading on the forum and saw quite a few negative posts about the Nablet XVAC plug in.

    I'm an "if it works, don't fix it" type of guy.  Is uninstalling the Sony and installing the Nablet plug-in worth it?  The Sony AMA plug-in still seems to work fine with version 2018.4, but I've only tested it with HD footage.

    MC 2018.4 with Symphony, Matrox MX02 Mini Max, Win 7 Pro, HP Z800 2x6-Core 3.2Ghz Xeon, 48GB ram, Quadro K4200, SanDisk Extreme 240GB SSD as system drive... [view my complete system specs]

    I have a fantastic editing assistant.  He stays by my side when I edit...doesn't talk too much...and thinks I'm a genius!    Check him out here: www.youtube.com/watch?v=ZQVkYaaPO6g

  • Thu, Apr 12 2018 12:06 AM In reply to

    Re: Nablet Plug-in for XVAC

    I have not installed the latest Nablet yet but have installed and used all the earlier ones without issues.  I do however fully agree with "why fix what aint broke"

  • Thu, Apr 26 2018 7:25 PM In reply to

    • melwess
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Apr 29 2013
    • Seattle
    • Posts 8
    • Points 120

    Re: Nablet Plug-in for XVAC

    Sorry for the late post. Just updated to 2018.4 and installed the latest Nablet XAVC plug in. I have no problem

    linking Cine resolution 4K XAVC Intra footage. it plays well with latest release.

    Win 7 Pro MC 2018.4, No Options ,P9X79 WS MB, i7-3960 Extreme, 64G Gskills 1866 RAM, Quadro 4000 Graphics, 4 TB Velociraptor Raid 0 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller