Latest post Fri, Dec 15 2017 4:55 PM by RalphC. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Dec 13 2017 4:49 PM

    • Derek young
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Apr 26 2011
    • Oxfordshire UK
    • Posts 14
    • Points 160
    • Avid Certified Instructors - Video

    Media Composer v8.9.4 update problem

    I have just updated MC to v8.9.4 and have found that both the source and record screens in the composer display are blank. Rebooting can then display source monitor but not record monitor image. Rebooting again can display both. Rebooting and starting the computer then opening MC shows both screens blank again. A pop up monitor shows a green screen. When the source screen works I add the 'cut' from the reoord screen and it plays perfectly.

    I am using a DELL lap top Inspiron 15 series 5000 computer that is running the latest version of Windows 10. The previous version of MC v8.9.3 worked perfectly on this computer.

    I have been editing on MC since 1991 and have not met this problem before.

    Any help or adice please.

  • Wed, Dec 13 2017 9:44 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,440
    • Points 15,675
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Media Composer v8.9.4 update problem

    Hi Derek,

      I created a case for this 03354831, support team will assist you with the issue.

     

     

     

    Thanks,

    RalphC

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 13 2017 10:43 PM In reply to

    • Derek young
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Apr 26 2011
    • Oxfordshire UK
    • Posts 14
    • Points 160
    • Avid Certified Instructors - Video

    Re: Media Composer v8.9.4 update problem

    Hi RalphC.

    Thanks

    Derek

  • Fri, Dec 15 2017 3:07 PM In reply to

    • Derek young
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Apr 26 2011
    • Oxfordshire UK
    • Posts 14
    • Points 160
    • Avid Certified Instructors - Video

    Re: Media Composer v8.9.4 update problem

    Hi RalphC.

    Just to let you know that my MC is up and running as normal. The problem was the Driver for AMD Radeon was out of date. Once updated the system worked like a dream.

    Many thanks for your help.

    May I wish you a Happy Christmas and all good wishes for 2018.

    Regards,

    Derek

  • Fri, Dec 15 2017 4:55 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,440
    • Points 15,675
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Media Composer v8.9.4 update problem

    Awesome! Thanks for reporting back.

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller