Latest post Wed, Dec 13 2017 9:52 PM by RalphC. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Dec 8 2017 2:11 AM

    • tommix
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Oct 14 2008
    • Posts 187
    • Points 2,335

    Seems there are still no EQ Presets in 8.9.4

    These three images show that the EQ Presets problem continues despite being reported--and confirmed--here.

    Can someone who has a valid EQ Presets folder upload their "Site_EQs_Bin.avb" folder so we can copy it to our systems.

    It  seems reasonable that Avid do this!

     

    =====================================================================

     

    =====================================================================

    NO BIN OPENS UPON A DOUBLE-CLICK OF Site_EQs_Bin.avb WHICH SUGGESTS THE FOLDER IS EMPTY.

  • Wed, Dec 13 2017 9:52 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,662
    • Points 18,260
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Seems there are still no EQ Presets in 8.9.4

    Hi tommix,

     Sorry about this, I'll send a quick email on this. Don't quote me on this but I think it's product limitation and the Readme needs updating.

     

     

    Thanks,

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller