Latest post Sat, Dec 2 2017 9:10 PM by luca.mg. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Dec 2 2017 4:39 PM

    • rodeauto
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Dec 2 2015
    • Posts 1
    • Points 25

    glitches in record monitor

    Hi,

    When I apply an effect on a clip and go to effect mode, the record monitor is filled with the same image as the effect editor. So it is impossible to ad an animatte for instance. When I go back to playback mode the record monitor starts having glitches of the effect editor. Until I restart avid.

    Please advice, thanks.

    Avid media composer 8.9.2, intensity pro. Windows 7 pro, NVIDIA Quadro K2000, 

     

  • Sat, Dec 2 2017 6:39 PM In reply to

    Re: glitches in record monitor

    Hi,

    If you create a new user and a new project does the same thing happen?

    Media Composer 8.9.4 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce GT 740M [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

  • Sat, Dec 2 2017 9:10 PM In reply to

    • luca.mg
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Roma - Italy
    • Posts 5,107
    • Points 60,060

    Re: glitches in record monitor

    Hi rodeauto and welcome to the forums. Which nVidia driver are You on?

    MC 8.9.4, BM Intensity Pro 4k, Windows 10, i7-5930K, 32 GB ram, Quadro K620 [view my complete system specs]

    peace luca

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller