Latest post Sun, Oct 8 2017 3:33 PM by camoscato. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Oct 6 2017 6:42 PM

    • kaiwinter
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Oct 6 2017
    • Posts 1
    • Points 15

    Help with Technical Issue

    A week or so ago Windows 10 did an update and now Pro Tools won't start. I debugged it once, it had to do with the sample rate of the Komplete Audio 6 I have plugged in to my terminal. Later, it wouldn't start again. I tried to debug by the same means but it still won't run.

    When I click on the icon in the task bar, it starts loading for a second, then stops. Refrains from going to splash screen. When I load up Task Manager, the process is listed but is not running.

    Please advise.

  • Sun, Oct 8 2017 3:33 PM In reply to

    Re: Help with Technical Issue

    Hi, This is the Avid video & film forum.  The audio forum is here:

     

    http://duc.avid.com/
    Media Composer 8.9.1 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce GT 740M [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller