Latest post Fri, Nov 10 2017 4:26 PM by mtoperzer. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Sep 7 2017 7:50 AM

    • TonyLeung
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Sep 7 2017
    • Posts 1
    • Points 15

    Receiving error message when check in bin for interplay in MC

    Dear Expert, 

    When I check in bin for Interplay in Media Composer 8.5.3, an error message shown 

    "Error saving composition to asset manager. An internal client error occured. java.lang.RuntimeException: [amq] Response have not arrived yet or arrived in wrong format. Method: getMediaIndexerinfo, queue: queue://client.mmmac02.avid.cu.com.ID:mmmac02.avid.cu.com-49704-1504754160702-24:1"

    It seems to no response from indexer, I have restart the Interplay Engine, restart the interplay service and still cannot be fix. All of the client in our lab have get the same error. Any setting in MC / indexer  / interplay admin that i can make?

    Thank you very much

     

    ====================================================================

    Z420,MacPro 2015 OSX 10.10.5 / ISIS5500 / Media Composer 8.5.3 / Interplay Engine 3.3 / Media indexer 3.4

  • Fri, Nov 10 2017 4:26 PM In reply to

    • mtoperzer
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 2
    • Points 10

    Re: Receiving error message when check in bin for interplay in MC

    Did you ever figure out what the issue was?

     

    I'm getting the same error

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller