Latest post Tue, Aug 1 2017 11:42 PM by charlierabbit. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Jul 30 2017 12:29 PM

    New Blue Titler - causing clipping - help please :-(

    Have just used New Blue Titler on a 4k project, due for delivery.

     

    But - where the title is on the time line, its affecting the overall colour grade and causing clipping.  (ie crushing black and whites)  It was set to safe colours only - but it isn't now ... 

    And I can't seem to get it to work without doing this.  Have tried relaying entirely new titles - and still the same effect - any ideas

    I really can't face downgrading to a 1080 project and re-doing all the titles using AVid Marquee

    Thanks so much

    Charlie

     

     

     

     

     

    Avid MC 8.6, Windows 10 Pro x64, HP Z620, Quadro K600 (previous Avid MC 6.0, Windows 7 pro x64, HP Z620, Quadro K600) [view my complete system specs]
  • Mon, Jul 31 2017 2:50 PM In reply to

    • kkordisch
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Dec 5 2011
    • Posts 82
    • Points 1,050

    Re: New Blue Titler - causing clipping - help please :-(

    We had this issue too. New Blue claims version 5 fixes this issue if I am not mistaken.

  • Tue, Aug 1 2017 11:42 PM In reply to

    Re: New Blue Titler - causing clipping - help please :-(

    Thanks for replying - appreiated ...  will double check my version ...

    Avid MC 8.6, Windows 10 Pro x64, HP Z620, Quadro K600 (previous Avid MC 6.0, Windows 7 pro x64, HP Z620, Quadro K600) [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller