Latest post Thu, Apr 27 2017 1:26 PM by Dale Gagne. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Apr 20 2017 9:22 PM

    • DJFio[DB]
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Nov 3 2005
    • Moscow Russia
    • Posts 204
    • Points 2,720

    Media Composer v8.8.2 | dual image trim not playing

    on my macPro - MC 8.8.2 does not play two images simultaneously in trim mode, even if i set "Dual image Play" in trim settings

    Is this a bug or just i forgot something?

    MBPro_late_2013 15'' i7 16GBram OSX 10.12.2 MC 8.8.2,AJA io XT , EXT thunderbolt NvidiaGPU 980ti; Baselight plug-in; MacPro2010 SSD, 2x4core, 32GBram... [view my complete system specs]

    DJFio[DB]

  • Thu, Apr 20 2017 9:37 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,025
    • Points 11,090
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Media Composer v8.8.2 | dual image trim not playing

    Hi DJFio,

      I can't find your Avid master account email, can you pm me the details I'll ask support team to investigate this.

     

     

    Thanks,

    RalphC

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
  • Thu, Apr 20 2017 9:51 PM In reply to

    • DJFio[DB]
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Nov 3 2005
    • Moscow Russia
    • Posts 204
    • Points 2,720

    Re: Media Composer v8.8.2 | dual image trim not playing

    ::

    In previous versions - i can hit trim buttin (U) then hit play (L) and both sides of cut being played in left and right monitors (source/record)

    In the 8.8.2 if i hit play in trim mode - only one side is playing live, opposite side only updates picture after stop.

    Is this  a new undiscovered feature? :)

    MBPro_late_2013 15'' i7 16GBram OSX 10.12.2 MC 8.8.2,AJA io XT , EXT thunderbolt NvidiaGPU 980ti; Baselight plug-in; MacPro2010 SSD, 2x4core, 32GBram... [view my complete system specs]

    DJFio[DB]

  • Fri, Apr 21 2017 3:35 PM In reply to

    Re: Media Composer v8.8.2 | dual image trim not playing

    +1 .. good find.

     

    2 x 2.66 GHz 6-core Xeon (12 core)

    64 GB Ram

    GTX 980Ti 6gb

    Os X 10.11.6

    MC Symp v 8.2.2

     

     

    2010 Mac Pro 2.66 GHz 12-core 64GB GTX 780 Solid State Boot 8x Fibre to Terrablock Currently running 10.11.6 El Capitan Symphony 8.7 [view my complete system specs]
  • Thu, Apr 27 2017 1:26 PM In reply to

    • Dale Gagne
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Oct 24 2011
    • Toronto, Ontario
    • Posts 92
    • Points 890

    Re: Media Composer v8.8.2 | dual image trim not playing

    I have noticed the same behavior here when trimming.

     

    MacPro 12core, 64g ram, 9tb internal storage, OSX10.12.3, MC 8.8.2. 

    Avid MC 8.8.1, Avid Mojo DX, Mac Pro, Mid 2012, 2x2.4 ghz 6 CORE Intel Xeon, 64GB Ram, SSD Startup, 10.12.3, ATI Radeon HD 5770, 9TB Internal Storage [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller