Latest post Mon, Sep 25 2017 9:56 PM by Kiel J. Hunt. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Dec 2 2016 2:27 AM

    Weird Animatte bug in 8.6.5

    If I do anything in animatte and save while the composer window is active, the Avid consistently hangs and I have to force quit.  If I select the effect editor window before saving, it consistently doesn't crash.  

    amc 8.6.5, macos 10.12.1

    Hardware: 5K iMac (late 2015 17,1), 4 GHz i7, 32 GB, M395X w/ 4 GB, Promise Pegasus2 R4 in RAID 5 | Additional monitoring: 2.5K thunderbolt display, Dreamcolor... [view my complete system specs]
  • Fri, Dec 2 2016 3:02 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,840
    • Points 20,340
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Weird Animatte bug in 8.6.5

    Hello Alastair Tye Samson,

      I open up a support case 03095700.

     

    Regards,

    Ralph

     

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Fri, Dec 2 2016 5:11 PM In reply to

    • Dale Gagne
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Oct 24 2011
    • Toronto, Ontario
    • Posts 128
    • Points 1,350

    Re: Weird Animatte bug in 8.6.5

    I have seen this as well. Also finding that in general 8.6.5 is hanging more on opening/closing bins, media directory scans. Seeing the spinning wheel a lot more before things happen than with previous v8 builds.

    Avid MC 2018.12.2, Avid Mojo DX, Mac Pro, Mid 2012, 2x2.4 ghz 6 CORE Intel Xeon, 64GB Ram, SSD Startup, 10.12.6, ATI Radeon HD 5770, 9TB Internal Storage... [view my complete system specs]
  • Fri, Dec 2 2016 6:01 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 10,284
    • Points 219,195
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Weird Animatte bug in 8.6.5

    Dale

    I will add your email to the case ralph created so you know wht the outcome is.

    marianna 

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

  • Fri, Dec 2 2016 6:38 PM In reply to

    • Dale Gagne
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Oct 24 2011
    • Toronto, Ontario
    • Posts 128
    • Points 1,350

    Re: Weird Animatte bug in 8.6.5

    great. thanks !

    Avid MC 2018.12.2, Avid Mojo DX, Mac Pro, Mid 2012, 2x2.4 ghz 6 CORE Intel Xeon, 64GB Ram, SSD Startup, 10.12.6, ATI Radeon HD 5770, 9TB Internal Storage... [view my complete system specs]
  • Mon, Sep 25 2017 9:56 PM In reply to

    • Kiel J. Hunt
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Jul 14 2011
    • Los Angeles, CA.
    • Posts 14
    • Points 120

    Re: Weird Animatte bug in 8.6.5

    What was the outcome of this issue?
    Filed under: ,
Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller