Latest post Fri, Apr 17 2015 8:48 PM by robg. 19 replies.
Page 2 of 2 (20 items) < Previous 1 2
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Mar 20 2015 10:12 AM In reply to

    Re: AMT 2.10.0.923 unable to create AVCI compatible with MC 6.5

    Hi Rob,

    Any word back from the Airspeed testing yesterday ?

    Many thanks

    James.

  • Tue, Mar 24 2015 5:49 PM In reply to

    • robg
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Tewksbury, MA
    • Posts 494
    • Points 5,605
    • Avid Developer Moderator
      Avid Employee

    Re: AMT 2.10.0.923 unable to create AVCI compatible with MC 6.5

    James,

    We ran the tests today and, although the test media plays on Media Composer (tested on 6.5 and 8.2), it fails to Send to Playback to AirSpeed.

    Here's the note from our tester:

    "For both clips, the playback in the editor seems ok, the SendToPlayback from editor to AS5K(version2.6.6) fails with "No Filler NAL unit found for AVC Intra frame".

    - Rob

     

  • Wed, Mar 25 2015 2:56 PM In reply to

    Re: AMT 2.10.0.923 unable to create AVCI compatible with MC 6.5

    Hi Rob,

    To confirm you have tested with the AVCI that only had SPS-PPS on the first frame,  which is how you would expect to see Panasonic created AVCI.   And with the AVCI with no SPS-PPS which is how an MC would create it on transcode.  And you get the same error message for both as we got earlier.

    Would your guys be able to determine what exactly is incorrect with AVCI that only had SPS PPS on the first frame ?  As we had assumed that this should have gone through based on the earlier advise given to us.

    Many thanks.

    James

  • Wed, Mar 25 2015 5:03 PM In reply to

    • robg
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Tewksbury, MA
    • Posts 494
    • Points 5,605
    • Avid Developer Moderator
      Avid Employee

    Re: AMT 2.10.0.923 unable to create AVCI compatible with MC 6.5

    James,

    Yes we tried both sets of media and got the same error message.

    I will have our codec guys take a look at the media to see why the AirSpeed system is rejecting the media.

    - Rob

     

  • Fri, Apr 17 2015 8:48 PM In reply to

    • robg
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Tewksbury, MA
    • Posts 494
    • Points 5,605
    • Avid Developer Moderator
      Avid Employee

    Re: AMT 2.10.0.923 unable to create AVCI compatible with MC 6.5

    James,

    We are working on a point release of MC 6.5.4 that is scheduled to be released later this month. It has a fix for the Core Consistency Check error.

    If you would like to try a beta version of this point release, please send me a private message.

    - Rob

     

Page 2 of 2 (20 items) < Previous 1 2

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller