Latest post Tue, Jul 8 2014 3:46 PM by dugmoore. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Jul 8 2014 4:23 AM

    • dugmoore
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, May 7 2011
    • Southeast Asia
    • Posts 145
    • Points 1,520

    MC 8 crashing when viewing clips in source monitor

    hello,

     

    I am working on MC 8, Mac OS 10.9.2. It keeps crashing when I am playing a clip in the source monitor. Sudeenly the clip will stop and start, then I get the beachball of death.

    We are working on a quick cut to send to Europe and the engindeers are not at work yet. Anyone have this issue?

     

    Thank you

  • Tue, Jul 8 2014 2:55 PM In reply to

    Re: MC 8 crashing when viewing clips in source monitor

    More information needed...

    What kind of footage?  AMA or Avid media?  What reoslution?  What kind of project?

    Does this happen wth all projects / users / media or just select ones?

    Symphony v8.8 | OS 10.11.6 • Nitris DX • 12-core MacPro (Mid 2012) • 36 GB RAM • Facilis Terrablock 24EX [view my complete system specs]

    -- Kevin

  • Tue, Jul 8 2014 3:46 PM In reply to

    • dugmoore
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, May 7 2011
    • Southeast Asia
    • Posts 145
    • Points 1,520

    Re: MC 8 crashing when viewing clips in source monitor

    Good points and indeed I should have included that information!

    Problem solved. I didn't respond due to the deadline and power failure after the monsoon.

    The workstation, as it turns out, had just been set up and it was indexing the exterenal drive.

    Lots of small things to sort, so it seems, on a wokstation that has not yet been used for editing!

    Thank you!

     

     

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller