Latest post Thu, Jul 11 2013 7:28 PM by Randall L. Rike. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Jul 11 2013 7:18 PM

    • KidA8787
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Jul 11 2013
    • Posts 0
    • Points 0

    Pro Tools SE, Keystation 61es, MIDI

    I just bought an M-Audio Keystation 61es.  I can not get Pro Tools SE to recognize the "receive from" tab under "Preferences-Control Surfaces."  It is a plug and play system, so it is not the drivers and Windows recognizes the Keystation via USB.  Tried keyboard track, armed the track, no sound.  It is not even registering on my Fast Track C400 or on the master volume meter....this leads me to believe Pro Tools is not getting any kind of a signal.  When Pro Tools starts up I also get an error message, "DigiMIDIService could not be acquired."  I am at a total loss.

    Equipment:

    HP Pavilion Laptop

    Windows 8 64-bit

    AMD A8-4500M APU with Radeon HD Graphics 1.90 GHz

    4 GB Ram

    Fast Track C400

    Pro Tools SE

    Keystation 61es

    Thank you in advance for any help.

    Pro Tools SE M-Audio Fast Track C400 M-Audio Keystation 61es Windows 8 (64-bit) AMD A8-4500M APU with Radeon HD Graphics 1.90 GHz 4 GB Ram [view my complete system specs]
  • Thu, Jul 11 2013 7:28 PM In reply to

    Re: Pro Tools SE, Keystation 61es, MIDI

    These are the Pro Video Forums.  Please repost in the Pro Audio Forums.

    Symphony 8.8.x w/Avid Nitris DX, HP z420, Windows 10, QT v7.7.x, Hexa Core 3.2GHz, 16GB RAM, nVidia Quadro Series 2000 & nVidia v331.65, 2TB Boot,... [view my complete system specs]

    "There are few technological barriers.  You can fix almost anything if you throw enough money at it."
    *******************************
    Randall L. Rike, ACI, ACSR Mac*Win*Unity*ISIS*DS
    Systems Engineer @ BET Networks [a Viacom company]
    (wwld)

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller