Latest post Mon, Apr 22 2019 3:57 PM by Marianna. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Jun 15 2013 4:16 AM

    • JKotz
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jun 15 2013
    • Posts 4
    • Points 50

    Avid MC 6.5 - Interface Buttons Not Working

    Hi All - 

    I am a recent FCP to AVID switch and so far things have been smooth and lovely, but I've had this perpetual problem that I can't quite figure out.  I create my user profile and after awhile I cannot use the interface buttons via mouse (smart tools, buttons in my composer window, fast menus, etc), but everything still works via keyboard shortcut.  I did some google research and people said it was a user profile corruption.  So I trashed my user profile and everything worked for a short time... then stopped working.  This is a consistent problem and any help would be much appreciated. 

    Thanks!

  • Sat, Jun 15 2013 4:29 AM In reply to

    • JKotz
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jun 15 2013
    • Posts 4
    • Points 50

    Re: Avid MC 6.5 - Interface Buttons Not Working

    Nevermind.  Noob mistake.

  • Sat, Jun 15 2013 5:47 AM In reply to

    Re: Avid MC 6.5 - Interface Buttons Not Working

    It may be a simple mistake. However posting your answer (if you don't mind) may help someone else find their solution more easily. Thanks

  • Sat, Jun 15 2013 2:01 PM In reply to

    • Rinze Schuurman
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Amsterdam, The Netherlands
    • Posts 436
    • Points 5,505

    Re: Avid MC 6.5 - Interface Buttons Not Working

    If I may guess, keyboard setting panel still open? I don't consider myself a noob, but it had me fooled once for way too long Embarrassed

    4 avid systems on x58 and x79 platforms with 18 TB internal mediadrive in raid 5 each and 300 GB ssd OS drive, Nvidia GTX 580 to Nvidia GTX Titan video... [view my complete system specs]

    "Software bugs are impossible to detect by anybody except the end user"

  • Thu, Apr 18 2019 7:20 AM In reply to

    • shayok
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Nov 24 2012
    • Posts 114
    • Points 1,445

    Re: Avid MC 6.5 - Interface Buttons Not Working

    Fifteen years later I'm finding this answer still useful. My Command Palette was open. Go Forum!

    Avid MC 8.5.3, macOS Mojave, MacBook Pro, 16 GB ram, Intel 2.7 GHz i7 quad core, Graphics cards: Radeon Pro 455 2048 MB, Intel HD Graphics 530 1536 MB [view my complete system specs]
  • Mon, Apr 22 2019 3:57 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 10,282
    • Points 219,150
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Avid MC 6.5 - Interface Buttons Not Working

    WHOOOOT WHOOOT

    MariannaBig Smile

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller