Latest post Sun, Jun 9 2013 2:06 AM by conleec. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Jun 8 2013 10:56 PM

    Problems with Autherization code

    Hi¡ I have recently bought a Mbox 2 to run Pro Tools 7.4 on my G5 PPC mac with Tiger OS. 

    The Mbox 2 i bought was used, and the seller only gave me the interface it self, without all the CDs and Manuals originally it came with.

    I borrow a PT Cd installer from a friend, and all was going good, until the Pro Tools started asking for a Autherization code, wich i dont have, never seen, and so on. 

     

    Can anyone help me with this matter? What should i do? I have already contacted the seller, requesting all the manuals and staff, but in the meanwhile, is there anything i could do?

     

    Thank you very much!

  • Sun, Jun 9 2013 2:06 AM In reply to

    • conleec
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Los Angeles
    • Posts 1,315
    • Points 17,010

    Re: Problems with Autherization code

    This is primarily the Avid Media Composer forum, I suggest you try the audio forum, which is Pro-Tools centered. You can find it here:

    http://duc.avid.com/

    Good luck

    Chris

    MacPro 3.33Ghz 12 Core (Westmere, MacPro 5,1), 48Gb RAM, nVidia GeForce GTX 680, Intensity Pro (Desktop Video 10.4.3), OS X 10.12.2, MC 8.8.2 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller