Latest post Wed, Feb 29 2012 10:39 AM by littlemachine. 0 replies.
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Feb 29 2012 10:39 AM

    Trim crash

    Hi

    Since version 4 I have experienced crashing of mediacomposer, when trimming.

    This usually happens when I trim audio only extending one side of the clip.

    It only happens when hitting play button. Not if I use the trim buttons.

    Sometimes it doesnt crash totally, but getting back to the application so I can save my project. But when trying to play clips, the spinning ball comes alive for about 30 seconds.

    I have to restart avid to get rid of the problem.

     

    This is what is written in the console:

    @ Wed Feb 29 11:19:01 2012

    • Exception: ASpringBuffer::Initialize called with incorrect parameters

    Exception:

    @ Wed Feb 29 11:19:03 2012

    • Exception: std::exception, what:"Bus error" in thread "FlamethrowerThreadedLinkManagerRep::m_pLinkManagerThread", at address      0x0

    Exception:

    @ Wed Feb 29 11:19:04 2012

    • Exception: std::exception, what:"Segmentation fault" in thread "Adopted Thread", at address      0x0

     

    Has anyone experienced this?

     

    / Peter Brandt

    Mac Pro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon

    6 GB meromry

    OS 10.6.8

    MC 5.5.3

     

     

     

     

    MacBook Pro 2.66 Intel Core 2 Duo / 8 gb ram Mac OS X 10.9.4 Media Composer 8.1 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (1 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller