Latest post Thu, Apr 24 2014 6:37 AM by Clove. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Jan 13 2012 5:26 AM

    Device Driver Was Not Succefully Installed

    Locked Contact

    Mbox 2 Mini, Pro Tools 8. I bought this I have all the manuals and cd's.

    Just bought a new desktop HP P7-1155 . Intel® Core™ i5-2400, 3.1 GHz, DMI 5GT/s

    I am trying to install Pro Tools 8 and each time, after it instructs me to plug-in my Mbox Mini 2, it says "Device Driver Sofware Was Not Succefully Installed", the installation finishes, I restart my computer (at this point my wireless mouse still works). After restart my mouse does not work and Pro Tools does not work.

    I unplug the Mbox, connect my other mouse (with a cord) and the mouse starts working, but my Mbox is still not being recognized. Please help I don't know what else to do.

  • Sun, Jan 15 2012 12:44 PM In reply to

    Re: Device Driver Was Not Succefully Installed

    Locked Contact

    You're in the Avid video forum.  The audio forum is here:

    http://duc.avid.com/

    Media Composer 2018.12.5 w/Symphony/SS/PF options, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

  • Tue, Jan 22 2013 1:22 AM In reply to

    Re: Device Driver Was Not Succefully Installed

    Locked Contact

    Hey I've just bought an Mbox mini with pro tools express and have had the exact same problem. I've uninstalled and reinstalled the drivers over and over but no change. Windows searches for the drivers and can't find them then it says "device driver software was not successfully installed". You have any luck with yours? I've searched the internet and tried everything and it's starting to drive me insane!

  • Tue, Jan 22 2013 3:35 AM In reply to

    • jwrl
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Melbourne, Australia
    • Posts 8,387
    • Points 97,025

    Re: Device Driver Was Not Succefully Installed

    Locked Contact

    trojanrailroad:
    Hey I've just bought an Mbox mini with pro tools express and have had the exact same problem.
    camoscato:
    You're in the Avid video forum.  The audio forum is here:

    http://duc.avid.com/

     

    MC 7.0.4 - Asus P6T Deluxe V2 mobo - Intel i7 920 2.66GHz - Windows 7 Ult64 SP1 - nVidia Quadro FX 1800 - 16 Gbyte low latency DDR3 RAM - Internal 8 Tb... [view my complete system specs]
  • Thu, Apr 24 2014 6:37 AM In reply to

    • Clove
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Apr 24 2014
    • Posts 3
    • Points 15

    Re: Device Driver Was Not Succefully Installed

    Locked Contact

    This info might help.  I have a mbox mini 2 3rd generation. Had the same problems. Unable to locate hardware etc. I have windows 7.  Important steps.  Unplug usb from computer. turn off computer.  Turn on computer. In back of mbox on the left side of mbox press the two buttons on left in, third button should be out. (front of mbox should be facing you). next turn both gain buttons all the way up. mix button on p/b. volume knob should be on a level where you can hear. Plug in usb cable to mbox. hardware should find its way to correct location in device manager. This should solve playback problems as well as unable to locate hardware problems. If you get a "unknown device" message press the two buttons on back left of mbox out. button on the right should be out as well. keep in mind mbox should be facing you, so you'll have to reach behind the mbox. For recording, press second button in back of mbox on left out(middle button), turn mix button to input

Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller