Latest post Sat, Feb 18 2006 8:26 PM by rogershuff. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Feb 18 2006 6:47 PM

    • oatbean
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Washington DC area
    • Posts 130
    • Points 1,705

    I have no scopes in my Color Correction Tool! Bug? Setting?

    I have no scopes in my Color Correction tool. I've tried rebooting, disk permissions, etc. but I can't get any scopes to display. The pull-down window is displaying the scope's name but I can only see my sequence in any of the monitors. Has anyone else had this problem?

    Thanks, Rob
    MacBook Pro (Retina, Mid 2012) OSX Yosemite 10.10.3 2.7 GHz Intel Core i7 16 GB 1600 MHz DDR3 NVIDIA GeForce GT 650M 1024 MB Mac MC 8.4.0 (software... [view my complete system specs]
  • Sat, Feb 18 2006 8:26 PM In reply to

    • rogershuff
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Bournemouth UK
    • Posts 128
    • Points 1,440

    Re: I have no scopes in my Color Correction Tool! Bug? Setting?

    I have seen this - on a laptop belonging to an Avid support guy. He said he had a load of non-standard stuff loaded on there. I can only suggest a reinstall provided you've done the usual voodoo (trash MCstate, new project, new user).
    Mac: 2.33Ghz Macbook Pro, OS 10.5.6, 3GB RAM, Media Composer 4.0.5, analogue Mojo, 320GB internal HD, Sony DSR-45P deck, etc etc [view my complete system specs]

    Roger Shufflebottom Bottom Line TV +44 7973 543660

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller