Avid Media Composer - PC

Forum for advanced Media Composer PC users.
Write a New Post
Page 5 of 1679 (33563 items) « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »
Topics Replies Views
Popular Post
Export NOT happening by delgadob
» Latest post by camoscato , Sun, Nov 19 2017 12:14 PM
9 593
Popular Post
setting defaults within AVID pt1 by le_k
» Latest post by luca.mg , Sun, Nov 19 2017 10:20 AM
1 249
Popular Post
4k 3200 x 1800 project settings by Ange31
» Latest post by luca.mg , Sun, Nov 19 2017 9:12 AM
4 404
Popular Post
NewBlue for AVID by David L
» Latest post by AndrewAction , Sun, Nov 19 2017 4:55 AM
7 762
Popular Post
Recovering Avid .mxf files not in a bin by DIESELE
» Latest post by AndrewAction , Sat, Nov 18 2017 8:41 PM
5 454
Popular Post
XDCam Output HELP by opie177
» Latest post by camoscato , Fri, Nov 17 2017 6:02 PM
2 250
Popular Post
Phrasefind not working with multigroups by Damien LeVeck
» Latest post by Damien LeVeck , Fri, Nov 17 2017 5:59 PM
1 389
Popular Post
Avid freezing my PC for 2" regularly by DIESELE
» Latest post by DIESELE , Fri, Nov 17 2017 5:55 PM
1, 2
26 4,885
Popular Post
Cant add filler at start using Audio Track Effects by ramz434
» Latest post by werick , Fri, Nov 17 2017 6:33 AM
8 1,178
Post
Installing a language pack for Scriptsync by pete87lk
» Latest post by pete87lk , Thu, Nov 16 2017 6:31 PM
0 184
Popular Post
Price Hike for Media Composer? by Atomike
» Latest post by Marianna , Thu, Nov 16 2017 5:52 PM
3 489
Popular Post
MC 8.9.3 - Markers dialog comments not automatically selected by jdrouette
» Latest post by shcuts , Thu, Nov 16 2017 5:37 PM
7 759
Popular Post
Unwanted additional video tracks appear in Timeline by delgadob
» Latest post by delgadob , Thu, Nov 16 2017 3:01 PM
4 337
Post
setting defaults within AVID pt2 by le_k
» Latest post by le_k , Thu, Nov 16 2017 1:18 PM
0 164
Popular Post
Exporting a sequeunce with Avid Proxies by scarborb
» Latest post by R-jean , Thu, Nov 16 2017 12:49 PM
3 1,608
Post
MC8 crashes while opening program ("DSM_server.exe" probleme... by Vicdromar
» Latest post by Vicdromar , Wed, Nov 15 2017 7:09 PM
0 84
Popular Post
In Multicam mode changing one of the cameras sources while editing by Mikel
» Latest post by Sylvain P , Tue, Nov 14 2017 8:33 PM
4 396
Popular Post
Record monitor plays back previously used sequence? by mikela
» Latest post by mikela , Tue, Nov 14 2017 7:05 PM
2 256
Popular Post
source browser links but not imports from multiple folders by peacebreaker
» Latest post by DStone , Tue, Nov 14 2017 6:31 PM
1 264
Popular Post
Media Offline after reconnecting external drive by ellamido
» Latest post by Pat Horridge , Tue, Nov 14 2017 4:51 PM
7 762
Write a New Post
Page 5 of 1679 (33563 items) « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »
More Options

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller