Avid Media Composer - Mac

Forum for advanced Media Composer Mac users.
Write a New Post
Page 1 of 997 (19929 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Announcements and FAQs
Announcement - post is pinned and allows no replies
START HERE - Posting Suggestions & FAQs
by Kevin Klimek , Tue, Aug 10 2010 4:48 PM
Announcement - post is pinned and allows no replies
Tutorials and Guides
by Marianna , Sat, Jul 2 2011 6:47 PM
Topics Replies Views
Popular Post pinned
Idea [I] OS X Media Drive Permissions Issues by Todd Sanderson
» Latest post by mivko , Wed, May 21 2014 9:52 AM
1, 2, 3, 4
47 41,893
Popular Post pinned
Media Composer v6.0.5 - NOW AVAILABLE by Kevin Klimek
» Latest post by Alireza Vasefi , Thu, Jan 23 2014 4:32 PM
11 3,654
Popular Post pinned
Media Composer v5.5.5 - NOW AVAILABLE by Adman
» Latest post by gmd041 , Thu, May 22 2014 8:57 PM
9 2,747
Popular Post pinned
Idea [I] Avid Media Composer | Software NOW AVAILABLE by Wim Van den Broeck
» Latest post by kokomono , Wed, Aug 20 2014 3:51 PM
1, 2, 3
44 7,014
Popular Post pinned
Idea [I] Get Started Fast w/ Media Composer | Software by Marianna
» Latest post by Marianna , Tue, Jun 10 2014 10:11 AM
3 1,253
Popular Post pinned
Media Composer v6.5.4.2 -- NOW AVAILABLE by Kevin Klimek
» Latest post by dharia , Wed, Jun 25 2014 6:37 AM
5 1,839
Post
NEVER GOT ACTIVATION ID by Antony Berrios
» Latest post by camoscato , Sun, Aug 31 2014 6:30 AM
2 82
Popular Post
Ram requirements for editing 4k video with AMC Version 8.1 by mojovideo
» Latest post by drbgaijin , Sun, Aug 31 2014 12:44 AM
8 399
Popular Post
MC 7 - Unable to get AudioSetting by toitoine33
» Latest post by jmcbrg , Sat, Aug 30 2014 1:14 PM
1, 2
26 5,075
Popular Post
Frustratingly slow performance by Glans
» Latest post by othila , Fri, Aug 29 2014 11:59 PM
1, 2, 3
39 1,986
Popular Post
Multiple Machines, no bin locks. by Buddy_Joe_Hooker
» Latest post by Dom Q. Silverio , Fri, Aug 29 2014 10:54 PM
2 214
Popular Post
Crash with audio scrub and waveforms 7.0.4 bug? by farhadd
» Latest post by sonnyfeld , Fri, Aug 29 2014 10:11 PM
4 458
Post
Multicam / Effects Question by MrMcDroo
» Latest post by MrMcDroo , Fri, Aug 29 2014 7:25 PM
0 117
Popular Post
MC 7.04 and Blackmagic I/O broken Trim mode again! by Robert Goodman
» Latest post by AidasZK , Fri, Aug 29 2014 4:57 PM
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
98 12,051
Post
AMC 8 Background Queue with mixed frame rates by Jlorenzen
» Latest post by Jlorenzen , Fri, Aug 29 2014 4:29 PM
0 111
Post
Hard Drive Crash Need to Deactivate Software by acbrock
» Latest post by Pat Horridge , Fri, Aug 29 2014 3:44 PM
3 192
Post
MC 8.1 Izotope plugins not working/missing by Charlie Gertner
» Latest post by Charlie Gertner , Fri, Aug 29 2014 3:42 PM
3 198
Post
Mask Margins have never worked for me! by bryancolvin
» Latest post by Dr.DOG , Fri, Aug 29 2014 2:23 PM
3 174
Write a New Post
Page 1 of 997 (19929 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
More Options

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller