Avid Xpress Studio - PC

Archived - read and write access allowed
Write a New Post
Page 1 of 91 (1804 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Announcements and FAQs
Announcement - post is pinned and allows no replies
Must See Avid Product Demonstrations
by Adman , Sat, Oct 29 2005 12:40 AM
Announcement - post is pinned and allows no replies
Idea [I] Avid Community Forums Terms of Use
by Pif , Wed, Nov 23 2005 6:44 PM
Announcement - post is pinned and allows no replies
Idea [I] How to get help fast!
by Adman , Tue, Oct 18 2005 3:17 AM
Announcement - post is pinned and allows no replies
Please read before posting a message about a dongle
by Avid Customer Service , Thu, Oct 13 2005 11:06 PM
Announcement - post is pinned and allows no replies
Idea [I] How To Use UBB Code:
by Adman , Tue, Oct 18 2005 4:01 PM
Topics Replies Views
Popular Post
Re: Studio 5.7 upgrade issues... by Adman
» Latest post by camoscato , Wed, Apr 22 2015 6:53 AM
1, 2
26 29,992
Popular Post
Using Fraps and imports are all white by vincenzo74
» Latest post by aaronbrownsound , Thu, Sep 25 2014 7:11 AM
2 7,448
Popular Post
Creating Blu ray discs by reachesfar
» Latest post by reachesfar , Sat, Sep 20 2014 1:12 AM
0 2,772
Popular Post
PRO TOOLS 11.2.0 -- Sound disappears... by SecondSight
» Latest post by SecondSight , Fri, Aug 15 2014 5:52 AM
3 4,199
Popular Post
Avid DVD Issue - Completed Projects Open Blank - (Help needed) by CoPARQ
» Latest post by Chuni , Sun, Jun 8 2014 10:42 PM
2 4,634
Popular Post
ADM_DIO_ERROR by Roger Owen
» Latest post by Roger Owen , Thu, Feb 20 2014 12:21 PM
0 2,897
Popular Post
AVID DVD IT by gaz@hardcut
» Latest post by gaz@hardcut , Sun, Feb 16 2014 11:19 AM
0 2,948
Popular Post
Need help, Sounds output terrible from PT Express ??? by Zema
» Latest post by Randall L. Rike , Fri, Nov 22 2013 3:02 AM
1 3,521
Popular Post
Exception: MSM: No directory Specified- Avid MC4.0.2 by calc50
» Latest post by calc50 , Wed, Nov 6 2013 5:49 PM
0 3,147
Popular Post
A good protools forum? by Mr Malcolm
» Latest post by camoscato , Mon, Sep 23 2013 1:13 PM
6 7,031
Popular Post
Static? by J-Louie
» Latest post by camoscato , Mon, Sep 23 2013 1:12 PM
1 3,443
Popular Post
Saving new projects in Avid Studio by chrismccabe
» Latest post by Larry Rubin , Mon, Feb 18 2013 2:24 AM
1 4,649
Popular Post
Mpeg-2 activation not working in Studio (yellow exclamation on clips... by garyb
» Latest post by Randall L. Rike , Wed, Dec 19 2012 8:08 PM
8 19,309
Popular Post
Only Audio Exports, No Video by bobblur
» Latest post by Marianna , Tue, Nov 6 2012 7:48 PM
3 8,344
Popular Post
Xpress Pro Studio HD Upgrade? by james4ihl
» Latest post by james4ihl , Sun, Nov 4 2012 10:32 AM
5 7,361
Write a New Post
Page 1 of 91 (1804 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
More Options

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller