Community Issues and Suggestions

Ask the community administrators a question about how to use this site. If you have a PRODUCT question, please post in the product forums.
Write a New Post
Page 3 of 41 (820 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Topics Replies Views
Popular Post
Sorry, there was a problem with your last request! by insch
» Latest post by RalphC , Wed, Jun 7 2017 2:20 PM
3 1,360
Popular Post
Windows script? by Nala7
» Latest post by Nala7 , Sat, Jun 3 2017 5:25 PM
0 1,154
Popular Post
8.8.3 Update: Wacom Bamboo Tablet-Alternate Clicks No Longer Work by Bryan Parris
» Latest post by Bryan Parris , Thu, May 18 2017 1:59 PM
2 1,729
Popular Post
MC 6.5 payback stops after a few seconds by abarda
» Latest post by abarda , Sat, May 6 2017 10:59 PM
0 1,252
Popular Post
Modified date help by AprilEdits
» Latest post by AprilEdits , Wed, Apr 12 2017 8:19 PM
0 1,127
Popular Post
I know this is a longshot.... but help is needed! by Michael A. "Mick" Birge
» Latest post by Tom Pearson , Fri, Feb 17 2017 9:28 PM
1 1,333
Popular Post
The file format of "filename 30.mov" is not supported for... by Michael A. "Mick" Birge
» Latest post by Christian Jhonson , Thu, Feb 16 2017 5:34 PM
4 1,620
Popular Post
MC System Fonts Not Displaying Correctly by Roger G
» Latest post by RalphC , Tue, Feb 7 2017 5:01 PM
1 1,366
Popular Post
All my product downloads gone! by JoeBooks
» Latest post by JoeBooks , Sun, Dec 11 2016 7:23 PM
2 1,815
Popular Post
Color blocking / banding by dflip
» Latest post by mjolnarn , Thu, Dec 8 2016 6:57 AM
1 1,499
Popular Post
Upgrade from 11 to 11.3.1 removed version 10 by gloverman
» Latest post by GT , Sat, Oct 29 2016 2:24 PM
4 2,486
Popular Post
Avid Media Composer 8.6.1 trial freezes after initial start-up by jbeaze
» Latest post by RalphC , Fri, Oct 28 2016 7:19 PM
3 2,224
Popular Post
None of my posts are showing up by floridaman22
» Latest post by floridaman22 , Thu, Oct 20 2016 1:57 PM
5 2,994
Popular Post
Tapatalk by mar/cus
» Latest post by Marianna , Thu, Sep 15 2016 7:11 PM
3 1,895
Popular Post
Search Error: No database root has been set - Help! by Tedzeppelin
» Latest post by Marianna , Wed, Sep 14 2016 4:27 PM
1 1,255
Popular Post
Error 5 by Louis-Philippe Chagnon
» Latest post by Marianna , Wed, Sep 14 2016 4:25 PM
2 1,436
Popular Post
Avid Media Composer 4.0.5 and the new Mac OS NEED HELP by djbuddhachicago
» Latest post by Kenton.VanNatten , Thu, Aug 25 2016 9:19 PM
1 1,592
Popular Post
Resolution problem and text unreadable by MiX
» Latest post by jtthieme , Thu, Aug 25 2016 8:36 PM
3 2,733
Popular Post
Media Composer trial version Issues with Editor Services by Bromby
» Latest post by RalphC , Wed, Jul 27 2016 3:45 PM
5 2,312
Popular Post
Error Code - 001644126 by Rob
» Latest post by RalphC , Wed, Jun 8 2016 2:01 PM
1 1,523
Write a New Post
Page 3 of 41 (820 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
More Options

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller