Featured Tip

Optimize Pro Tools: Set Default Plugins  — posted by therecordingrevolution

When you start working in Pro Tools for any length of time you'll most likely...

Featured Tutorial

Animating in Marquee & the Hidden Animation Graph  — posted by wlidston

Avid Marquee is capable of easy 2D and 3D animation, but it might not be obvious...

Featured Forum

Getting Started with Media Composer

Most Recent Blog Entries

Editor Jim Page Gave Low-Budget Fantasy Film ‘Arthur and Merlin’ the Epic Feel It Deserved

posted by Avid Blogs on Tue, Mar 01 2016

The article Editor Jim Page Gave Low-Budget Fantasy Film ‘Arthur and Merlin’ the Epic Feel It Deserved by Jim Page appeared first on Avid Blogs - The media industry is changing fast. Get the insight you need to succeed—read Avid Blogs. . Read... (read more)

CABSAT 2016—MENA Market Demands More Content Creation

posted by Avid Blogs on Mon, Feb 29 2016

The article CABSAT 2016—MENA Market Demands More Content Creation by Vanessa El Mir appeared first on Avid Blogs - The media industry is changing fast. Get the insight you need to succeed—read Avid Blogs. . Read More... (read more)

Filed under:

Most Recent Postings

Re: MC 8.5/Windows 10 AVCHD Audio Issue

So how do you deactivate AC3 on a dongle. Although AC3 seems to be activated in the application manager, but I still cant get audio with my AVCHD files, so I was hoping to deactivate and then activate it again. I have already uninstalled QT and MC and reinstalled QT and MC but the problem still remains, so now I need to know how to deavtivate and reactivate...

Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by hagi on Sun, Jun 26 2016

Re: Forum Problems

[quote user="AndrewAction"] This morning so far it seems normal. Over the past week I have had occassional periods where it has been slow. Somewhere around 5 or 6 seconds to load a page with Chrome, so not as slow as it was when this thread started. [/quote] Thanks, when you see it acting weird or slow, just shoot me an email. Regards, Ralph

Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by RalphC on Sun, Jun 26 2016

Re: Forum Problems

This morning so far it seems normal. Over the past week I have had occassional periods where it has been slow. Somewhere around 5 or 6 seconds to load a page with Chrome, so not as slow as it was when this thread started.

Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by AndrewAction on Sun, Jun 26 2016

Re: Forum Problems

How's the Forums speed, guys?

Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by RalphC on Sat, Jun 25 2016

Copying sequence time code for subtitles purposes

Hello I'm working on a few subtitles work for an Avid sequence. Eventually I will use the txt file to be appied to Subcap. Since I'm fixing a lot of time codes now I was wondering is there's anyway to copy the sequence time code through the indicator position to save me the time of manually typing it the subtitle file. To make this more...

Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Salah Anwar on Sat, Jun 25 2016

Avid community help center

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller