Featured Tip

Optimize Pro Tools: Set Default Plugins  — posted by therecordingrevolution

When you start working in Pro Tools for any length of time you'll most likely...

Featured Tutorial

Animating in Marquee & the Hidden Animation Graph  — posted by wlidston

Avid Marquee is capable of easy 2D and 3D animation, but it might not be obvious...

Featured Forum

Getting Started with Media Composer

Most Recent Blog Entries

Editor Jim Page Gave Low-Budget Fantasy Film ‘Arthur and Merlin’ the Epic Feel It Deserved

posted by Avid Blogs on Tue, Mar 01 2016

The article Editor Jim Page Gave Low-Budget Fantasy Film ‘Arthur and Merlin’ the Epic Feel It Deserved by Jim Page appeared first on Avid Blogs - The media industry is changing fast. Get the insight you need to succeed—read Avid Blogs. . Read... (read more)

CABSAT 2016—MENA Market Demands More Content Creation

posted by Avid Blogs on Mon, Feb 29 2016

The article CABSAT 2016—MENA Market Demands More Content Creation by Vanessa El Mir appeared first on Avid Blogs - The media industry is changing fast. Get the insight you need to succeed—read Avid Blogs. . Read More... (read more)

Filed under:

Most Recent Postings

Re: Interplay media status not updating

ADST logs do provide a hint. It is indeed user related. In the logs an error is present that the user logged in can't access the dmsdb sql database. This makes sense as the customer had decided to change passwords for both administrative interplay users which were also changed in media services but it seems that the windows user used during the...

Posted to Avid Interplay (Forum) by Jeroen van Eekeres on Sun, Sep 24 2017

Re: Community login page switched to German

OK, I figured it out. Somewhere along the way, the avid.com domain cookie LOCALE got changed to 'DE'. From that, the cookie website#lang was being set to 'de'. When, where, and why this happened I don't know. I don't peruse German sites in general. I forced the cookie back to EN and everything is now back in English.

Posted to Community Issues and Suggestions (Forum) by DStone on Sun, Sep 24 2017

Help Please How do I rotate clip

I have window 10 and I am using MC first. I inputed my clip and published. My first clip is on its side. How do I rotate my clip? It is not portaite, its in landscape clip if this makes sense. Please help.

Posted to Media Composer | First Forum (Forum) by heartburn50 on Sun, Sep 24 2017

Re: Playback Issue in Green Timeline Setting 8.9.1

Are you using an IO card such as BM or AJA? Jef

Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by jef on Sun, Sep 24 2017

Re: Animatte Problems

Whew! I thought I was alone on this, but obviously not. Animatte has gone to the dogs quickly. It used to be rock solid, but now, I have the Key In/Key Out modes reverse on me in mid-build; deleting keyframes becomes deleting points instead; the outline or handles disappear(s), making it very hard to be precise. What happened to this tool that was once...

Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Aurora TV on Sun, Sep 24 2017

Avid community help center

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller